Websites & Webshops

Mobilox maakt moderne en betaalbare websites en webshops voor bedrijven in de mobiliteitsbranche. Presenteer je voorraad optimaal op het internet!

Websites voor de mobiliteitsbranche

Voordelen van een site van Mobilox

✓ Professionele website
✓ Speciaal voor automotive
✓ Optimale presentatie van je occasions
✓ Werkt ook op mobiel en tablet
✓ Mooie en moderne voorraadpagina’s voor op je website
✓ Zoekmachine-vriendelijk
✓ Inclusief domeinnaam en e-mail

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken!

Moderne websites voor de mobiliteitsbranche

Jouw digitale presentatie

Ben jij tevreden over je website? Is je site gebruiksvriendelijk, is je voorraad gemakkelijk te beheren, is de site goed te vinden en werkt ‘ie even lekker op desktop als op mobiel? En ziet het er modern en betrouwbaar uit?

Een goede site geeft potentiële klanten vertrouwen in jou, je bedrijf en je producten. Daarnaast is het dé plek om ze van nuttige informatie te voorzien en ze over te halen om met jou zaken te doen.

Mobilox maakt websites die voldoen aan de nieuwste standaarden. Zodat je bedrijf en je voorraad optimaal gepresenteerd en gevonden worden – ook op tablet en smartphone.

Zo zijn onze websites Gaspedaal-approved, waardoor bezoekers rechtstreeks van de portal naar de detailpagina van de auto worden geleid, zodat je de drempel voor bezoekers zo laag mogelijk maakt. Eén klein voorbeeld van alle details waar we rekening mee houden.

Voor een site van Mobilox betaal je slechts eenmalig €400 en maandelijks €10 hosting en servicekosten. Voor het beheren & adverteren van je voorraad heb je een Mobilox abonnement nodig.

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken!

Webshops voor onderdelen

Voordelen van een site van Mobilox

✓ Overzichtelijk voorraadbeheer
✓ Modern design
✓ Goed vindbaar
✓ Werkt ook op mobiel en tablet
✓ Snelle & veilige servers

Online verkoop van onderdelen

Een webshop voor onderdelen zorgt ervoor dat je klanten zo gemakkelijk mogelijk zaken met je kunnen doen. Afrekenen kan gewoon op je site. Maar dat moet dan wel eenvoudig en veilig gebeuren.

Mobilox heeft uitgebreide ervaring met het verkopen van onderdelen op internet. Wij zijn de mannen achter onderdelenzoeker.nl. Deze ervaring hebben we gebruikt bij het ontwikkelen van onze webshops voor onderdelen.

De webshops worden gekoppeld aan Mobilox onderdelenbeheer, waarmee je gemakkelijk je voorraad kan beheren en adverteren.

Volledige webshop of website

Kosten webshop

Voor het bouwen van een webshop betaal je eenmalig €400 setupkosten. Je webshop is kant en klaar, met een standaard layout en kleurenschema. Uiteraard kunnen wij je shop verder aanpassen aan jouw wensen. We rekenen daarvoor een uurtarief van €60 per uur.

De maandelijkse kosten van een webshop zijn standaard €75 voor het onderdelenbeheer en een maandelijks bedrag afhankelijk van het aantal producten in je webshop:

Aantal productenMaandbedrag
< 2000 producten€125
< 5000 producten€175
< 20.000 producten€275
< 50.000 producten€375
OnbeperktOp aanvraag

 

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken!

Voorbeelden van sites en shops

Website Auto Looyé

Auto Looyé

Website Autohuis Albert

Timcars

Website Gelre Cars

Gelre Cars

Website Asset Automotive

Asset Automotive

Website BMW Jager

BMW Jager