Narrowcasting

Toon je voorraad op één of meerdere TV’s in je showroom of wachtruimte

 

Toon je voorraad op één of meerdere TV’s in je showroom of wachtruimte

Wij gaan graag een stapje verder om de voorraad van onze klanten verder onder de aandacht te brengen. Door onze narrowcasting krijgt je de mogelijkheid om de voorraad op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren op één of meerdere televisies, in bijvoorbeeld je showroom of wachtruimte. Met real-time updates biedt onze dienst een voorsprong in het verbeteren van de klantervaring en het stimuleren van verkoopkansen. Een voorbeeld: Mobilox Narrowcasting

 

Onze narrowcasting is geschikt voor elk bedrijf met voorraad in Mobilox. Of je nu auto’s verkoopt, boten of bijvoorbeeld motoren, wij zijn er klaar voor!

Hoe werkt het?

Wij stellen je narrowcasting van tevoren in, hier hebben we de mogelijkheid om een logo en kleine aanvullende tekst aan toe te voegen. De opmaak zal in de huisstijl worden aangeleverd. 

Het selecteren van de voorraad gaat automatisch door middel van de ‘Uw eigen site’-koppeling bij de voorraad. Zo is het altijd up to date.

Om het vervolgens te casten op je televisie is het belangrijk dat je een televisie hebt met een internetverbinding, bij voorkeur met een interne browser. In de browser kun je in de URL-balk zoeken naar de aangeleverde unieke link. Vanaf dat moment is de narrowcasting van Mobilox zichtbaar. Sommige televisies zijn overigens ook uitgevoerd met een interne casting mogelijkheid. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je televisie. 

Geen browser op je televisie? Een andere mogelijkheid is om te werken met een Chromecast van Google. Door deze te koppelen aan je browser (onze voorkeur heeft Google Chrome) kun je de pagina casten naar je televisie. Bekijk de uitleg in de handleiding.

Geïnteresseerd?

Wij bieden onze narrowcasting aan voor €10,- excl. BTW per maand. Ook jouw televisie vullen met je voorraad vanuit Mobilox? Neem dan even contact met ons op.