Transport regelen

in Mobilox met Transporting Wheels

Transport steeds vaker nodig

Voertuigen worden steeds vaker via internet verhandeld. Daardoor maakt de afstand van koper tot verkoper steeds minder uit. Dat is zeker waar tot het moment van verkoop, alleen moet het voertuig daarna nog wel even van A naar B (of B naar A) en die kunnen nog best ver uit elkaar liggen.

Zelf rijden of zelf iemand regelen (ome Henk ziet je alweer aankomen) is vaak een hoop gedoe. Vooral als je de grens over moet: bergen papierwerk, onzekerheid over de betrouwbaarheid van je partners en veel verspilde uren.

Transport regelen van A naar B
Afleveren op locatie

Een betere weg

Daar heeft onze partner Transporting Wheels nu een slimme oplossing voor. Zij hebben een netwerk van 150 betrouwbare partners en 3000 (inter)nationale routes. Via een speciaal algoritme wordt – op basis van 300.000 inputs – de optimale route met de laagste kosten gekozen.

Deze functionaliteit zit in Mobilox ingebouwd. Met deze tool kun je gemakkelijk calculeren wat het kost om een voertuig te transporteren, of dat nu binnen Nederland is, binnen Europa en zelfs over de hele wereld.

Hoe werkt het?

Voer het VIN in, het soort voertuig en of het rijdbaar is. Vervolgens kun je het ophaal- en afleveradres invullen. Voor vervoer binnen Nederland of Europa krijg je direct een vrijblijvend overzicht van de transportkosten.

Wil je gebruikmaken van het transport, dan kun je het met een simpele druk op een knop bestellen. Transporting Wheels neemt dan het transport en al het regelwerk op zich, zodat jij je daar niet langer druk over hoeft te maken.

Het tempo er lekker in

Transporting Wheels is er op gericht om het transport zo spoedig mogelijk te laten verlopen en is continue bezig om de transporttijd te verkorten. Op dit moment kunnen ze een personenauto in vijf werkdagen uit Duitsland halen of brengen, terwijl tien of vijftien werkdagen de norm is.

Transportwagen
"Transporting Wheels is meestal goedkoper en sneller dan de concurrent"

Goede ervaringen

“Ik gebruik Transporting Wheels regelmatig voor transport uit Duitsland. Het werkt heel eenvoudig in Mobilox en het is handig om rechtstreeks een offerte aan te kunnen vragen en gelijk een prijs te krijgen. Transporting Wheels is meestal goedkoper en sneller dan de concurrent. Bij een transporteur is het belangrijk dat ze zich goed aan de afspraken houden en dat doen ze. En de communicatie is heel duidelijk. Het werkt zoals het zou moeten werken. Ik blijf zeker gebruik van ze maken.”

— HJ Boer, GA Sales BV

Uitgebreide functionaliteiten

Het regelen van transport is slechts één van de handige functies binnen Mobilox. Het systeem zit vol slimmigheden die jouw leven gemakkelijker maken en je tijd en geld besparen!