Dé keuze voor kleinere en middelgrote autobedrijven

Er staat een mooi artikel in de Automotive Management, waarin de wereld van Nederlandse voorraad management systemen (VMS’en) in 2022 in kaart wordt gebracht. Wat blijkt? Mobilox en AutoTelex zijn de grote groeiers!

Waar AutoTelex zich richt op de grote dealernetwerken, richten we ons bij Mobilox op middelgrote- en kleinere autobedrijven. Daar voelen wij ons meer thuis: we zijn zelf ook maar met 10 man en nemen het op tegen veel grotere spelers.

Dat kunnen we alleen maar succesvol doen door te zorgen dat we beter zijn: Beter product, betere prijzen & betere service.

Beter product

Mobilox staat bekend als een zeer gebruiksvriendelijk systeem. We willen dat iedereen er gemakkelijk mee kan werken. Toch werken we voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van ons systeem. Zo hebben we onlangs een nieuw taken-menu toegevoegd, die onze gebruikers extra klikken bespaard en daarmee waardevolle tijd.

Betere prijzen

Mobilox is het goedkoopste VMS: één pakket voor slechts €55 ex. btw per maand. Punt.

Betere service

Wij luisteren naar onze klanten. Door snel de telefoon op te nemen en te kijken hoe we kunnen helpen. Heeft een klant een goed idee, dan pikken we dat gelijk op. Ook een voordeel van relatief klein zijn: bij ons geen drie lagen management, maar korte lijntjes en direct overleg.

Als laatste willen we graag nog onze klant Agera Automotive aan het woord laten, die onlangs deze review over Mobilox schreef:

“Toegegeven; we hebben best lang getwijfeld of we zo’n softwarepakket wel nodig hebben. Mobilox toonde vanaf de eerste minuut echter ook persoonlijk interesse. Het is laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en de mensen die er werken zijn stuk voor stuk ontzettend vriendelijk en denken echt met je mee. Wij zouden niet meer zonder willen!”

Alle reviews zijn hier te bekijken.

Interesse om over te stappen?