De garantie van Autotrust

Ontzorging voor verkopers en kopers

In Mobilox kun je gemakkelijk en snel extra garantie op je occasion aanbieden van Autotrust, een digitaal garantiemerk van onze partner Autotrust – specialist in garanties. Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden en hiermee maak je de drempel tot aankoop zo laag mogelijk!

Autotrust neemt de garantie na het afsluiten helemaal op zich, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en verlost bent van nutteloze discussies of iets wel of niet onder de garantie valt. Autotrust wikkelt alles af met de klant. Je kunt je dus volledig bezig houden met de verkoop.

Garantie van Autotrust komt in twee smaken:

  • Instap is voor auto’s tot 12 jaar en 200.000km.
  • Uitgebreid is voor auto’s tot 8 jaar en 150.000km en is inclusief pechhulp binnen Nederland.

Als je occasion in aanmerking voor beide komt, dan kan je kiezen welke je aan wilt bieden. Uiteraard biedt de Uitgebreid Garantie nóg meer zekerheid voor je klant.

Voor elektrische en hybride voertuigen is er de accugarantie als aanvulling. Deze dekt ernstige degeneratie en defecten van de accu en is ideaal als er bijvoorbeeld geen fabrieksgarantie meer op de aandrijfaccu zit!

Alles regelen in Mobilox

Eenmaal aangemeld, vul je in Mobilox het kenteken en de kilometerstand en krijg je gelijk te zien wat de garantie kost en kan je dat aan de klant doorgeven. Gaat die akkoord? Dan kan je in Mobilox direct de garantie voor hen afsluiten.

Daarnaast kan je de garantie toevoegen aan een afleverpakket. Dit regel je in je instellingen voor afleverpakketten. Het is het beste om voor Autotrust een apart afleverpakket aan te maken, met een prijs van 0 euro, waar je in de omschrijving vermeldt dat de prijs van de garantie op aanvraag te verkrijgen is – aangezien het bedrag per voertuig en optie verschilt.

Zo maken we het je zo makkelijk mogelijk. Dat is dan weer de garantie van Mobilox 😊

Over Autotrust

Autotrust is een garantiemerk van Autotrust B.V. en is een digitale garantiedienstverlener die garantieoplossingen voor occasions biedt. Autotrust is gestart in 2020 en is gevestigd in Assen.

Meer informatie kan je vinden op www.autotrust.nl.