Tekst-sjabloon en placeholders: nu ook voor je website

We hebben Mobilox weer iets uitgebreid: je hebt nu ook een tekst-sjabloon voor je website, waarin je placeholders kan gebruiken. We kunnen best voorstellen dat je nu denkt: da’s heel mooi, maar wat is dat en wat heb ik daar aan?

Je gebruikt ze al voor je advertenties. De tekst-sjabloon bepaalt welke tekstonderdelen er in al je advertentieteksten van je occasions worden geplaatst.

In de sjabloon kun je placeholders toevoegen. Placeholders zorgen ervoor dat bepaalde informatie uit het systeem automatisch toegevoegd wordt. Bijvoorbeeld de beschrijving van een afleverpakket, informatie over financieringsopties of iets simpels als je telefoonnummer.

Een placeholder in Mobilox kun je herkennen door de gele achtergrond en de %% tekens voor en achter de naam van de placeholder.

Placeholders kan je vanaf nu dus ook gebruiken in de website-sjabloon (voor de teksten op de detailpagina’s van je occasions).

In Mobilox ga je naar Instellingen > Voorraadbeheer > Voertuigen en daar kies je voor de optie “Tekst-sjablonen”. Hier vind je ook de basissjabloon voor advertenties en opties voor bepaalde placeholders.

Om een placeholder toe te voegen aan een sjabloon, klik je op het % icoon, rechtsboven het invulveld. Vervolgens kan je in het dropdown-menu kiezen uit alle beschikbare placeholders. De meestgebruikte placeholders zijn al voor je toegevoegd.

Tip: Je kunt ook gewone tekst en placeholders in één zin combineren, bv “Deze auto is gebouwd in %%Bouwjaar%%”.

_____

Mobilox wordt constant verbeterd en uitgebreid, een overzicht van de belangrijkere updates vind je hier.