Live chat van MisterChat

79% van alle website bezoekers geeft de voorkeur aan live chat. Bied jij het al aan op je website?

Bij Mobilox zien we dat er bij onze klanten veel vraag naar chatten is. Logisch, want de drempel is laag voor bezoekers en ze waarderen het als ze direct geholpen worden. Je bent er bij op het moment dat de interesse van de klant het hoogste is. En dat is goed voor de conversie.

Maar we snappen dat niet iedereen constant beschikbaar kan zijn. Daar hebben we, in samenwerking met MisterChat, een geweldige oplossing voor gevonden: je eigen digitale gastheer/vrouw.

MisterChat is een superhandige tool, waarmee je via je website leads kunt genereren en je je bereikbaarheid aanzienlijk kunt vergroten. De medewerkers van MisterChat reageren op vragen die via de chatfunctie op je website binnenkomen. Geen bots, maar échte mensen.

Algemene vragen kunnen deze medewerkers zelf beantwoorden en inhoudelijke vragen worden doorgespeeld naar jou of je bedrijf. De bezoekers van je website worden dus netjes te woord gestaan, zonder dat je zelf iets hoeft te doen, terwijl je de echte leads zelf binnenkrijgt.

Speciaal voor klanten van Mobilox heeft MisterChat een exclusief aanbod, waarbij je zelf kunt kiezen hoe je wilt kennismaken met de chat!

Optie A  Je krijgt 7 dagen kosteloos MisterChat.
Optie B  Je krijgt 3 maanden MisterChat voor een eenmalige all-in prijs van €99,-

MisterChat kost €15,- per maand, daarnaast betaal je slechts €0,90 per gechatte minuut. (Dat is inclusief 10% korting voor Mobilox klanten). De minuten worden berekend op basis van activiteit. Als een bezoeker een tijdje niks zegt, kost het niet meteen geld. En je zit nergens aan vast, opzeggen kan direct. De facturatie loopt via MisterChat.

Over MisterChat

  • Gerenommeerde aanbieder van live chat.
  • 6 dagen per week online van 7.30 tot 23u (Zondag niet).
  • Werken met echte mensen, geen bots.
  • Inzichtelijke rapportages.
  • Geen langlopend contract, desgewenst direct opzegbaar.
  • Eenvoudige installatie. Heb je een site van Mobilox? Dan verzorgen wij de installatie.

Begin vandaag nog met chatten! Via deze link kan je direct aangeven van welk aanbod je gebruik wilt maken.

_____

Mobilox wordt constant verbeterd en uitgebreid, een overzicht van de belangrijkere updates vind je hier.

De genoemde prijzen waren correct op het moment van publiceren, maar er is een kleine kans dat ze in de tussentijd zijn aangepast.