Je gratis Facebook-winkel vullen vanuit Mobilox!

Het is vanaf nu mogelijk om je Mobilox voorraad te koppelen aan een Facebook-winkel!

Dit stelt je in staat om je voorraad te delen met een grotere doelgroep en, indien je dat wilt, dynamisch te adverteren op Facebook.

De koppeling vanuit Mobilox zorgt er voor dat je niet alles in beide systemen hoeft in te voeren. Dat scheelt weer tijd en moeite!

Een Facebook-winkel is gratis. Het proces van het maken van een winkel en vervolgens koppelen met Mobilox, hebben we voor je beschreven in een duidelijk stappenplan.

Bepaalde stappen worden door Facebook gecontroleerd (zoals het aanvragen van een bedrijfsaccount en het controleren van je voorraad) en kunnen enige tijd innemen.

Nadat alles ingesteld en goedgekeurd is, kan je in Mobilox aangeven welke voertuigen je in je Facebook winkel getoond wil hebben.

Potentiële kopers die meer willen weten over het aanschaffen van een voertuig, worden van Facebook naar de detailpagina van het voertuig op jouw website gestuurd.

Het is ook mogelijk om de Facebook-winkel aan je professionele Instagram account te koppelen en zo meer bezoekers te lokken.

Enthousiast? Begin vandaag nog met ons stappenplan!

N.B. Facebook Winkel (of Facebook Shopping in het Engels) is niet hetzelfde als Facebook Marketplace. In Nederland is het nog niet mogelijk om vanuit een VMS auto’s op Facebook Marketplace te verkopen (in de VS al wel). Zodra dit verandert gaan we meteen aan de slag om ook Facebook Marketplace aan Mobilox te koppelen.

_____

Mobilox wordt constant verbeterd en uitgebreid, een overzicht van de belangrijkere updates vind je hier.