Gemakkelijk garantie aanbieden met Autogarantie.nl

In Mobilox kun je gemakkelijk en snel extra garantie op je occasion aanbieden van Autogarantie.nl, een digitaal garantiemerk van onze partner Autotrust – specialist in garanties. Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden en hiermee maak je de drempel tot aankoop zo laag mogelijk!

Autotrust neemt de garantie na het afsluiten helemaal op zich, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en verlost bent van nutteloze discussies of iets wel of niet onder de garantie valt. Autotrust wikkelt alles af met de klant. Je kunt je dus volledig bezig houden met de verkoop.

Garantie van Autogantie.nl komt in twee smaken: Instap en Uitgebreid.

Instap is voor auto’s tot 12 jaar en 200.000km.
Uitgebreid is voor auto’s tot 8 jaar en 150.000km en is inclusief pechhulp binnen Nederland.

Als je occasion in aanmerking voor beide komt, dan kan je kiezen welke je aan wilt bieden. Uiteraard biedt de Uitgebreid Garantie nóg meer zekerheid voor je klant.

Eenmaal aangemeld, vul je in Mobilox het kenteken en de kilometerstand en krijg je gelijk te zien wat de garantie kost en kan je dat aan de klant doorgeven. Gaat die akkoord? Dan kan je in Mobilox direct de garantie voor hen afsluiten.

Daarnaast kan je de garantie toevoegen aan een afleverpakket. Dit regel je in je instellingen voor afleverpakketten. Het is het beste om voor Autogarantie een apart afleverpakket aan te maken, met een prijs van 0 euro, waar je in de omschrijving vermeldt dat de prijs van de garantie op aanvraag te verkrijgen is – aangezien het bedrag per voertuig en optie verschilt.

Je vindt Autogarantie in Mobilox onder Tools > Autogarantie

N.B. Als je account al gekoppeld is aan het systeem van Autogarantie.nl / Autotrust dan is het mogelijk dat je handmatig door Autogarantie aan hun systeem moet worden gekoppeld. Dit kan alleen wanneer er geen speciale acties aan je account verbonden zijn of als het account inactief is. Je kunt dan bellen met 0592 – 201 073 en aangeven dat je Autogarantie.nl aan Mobilox wilt koppelen.

_____

Mobilox wordt constant verbeterd en uitgebreid, een overzicht van de belangrijkere updates vind je hier.