Maak gemakkelijk trailer-video’s, 360° presentaties en pakkende advertentieteksten met taGGleAuto

Wil je succesvol adverteren, dan is een goede presentatie erg belangrijk. Met mooie foto’s, pakkende teksten, dynamische video’s en 360° presentaties trek je de aandacht van potentiële klanten en verleidt je ze tot aankoop over te gaan.

De services van taGGleAuto kunnen je daarbij ondersteunen. Zo maak je met taGGleAuto gemakkelijk en automatisch trailer-video’s, 360° presentaties en pakkende advertentieteksten.

Dynamische trailer-video’s

Voor de trailer-video’s maakt taGGleAuto gebruik van de foto’s en technische informatie zoals die in Mobilox staan, aangevuld met hun eigen uitlegvideo’s over technische aspecten. Deze onderdelen worden automatisch gecombineerd tot dynamische videopresentatie, compleet met muziek, voice-over en ondertitels, die de kijker informeren over de eigenschappen van het voertuig.

De trailer-video’s worden automatisch meegestuurd met je advertentie op de portals die dat ondersteunen, zoals o.a. Autotrack, Marktplaats, Autowereld, Viabovag.nl en Facebook en op je eigen site.

Voorbeelden van trailer-video’s kan je hier bekijken.

360° exterieurpresentaties

Ook kan je heel eenvoudig 360° exterieurpresentaties maken met de taGGle360 app. Hier heb je geen geavanceerde apparatuur voor nodig: het werkt gewoon met je smartphone.

Op deze manier geef je jouw klanten een volledige kijk op het voertuig en dit geeft kopers vertrouwen.

De presentaties worden net als je trailer-video’s automatisch toegevoegd aan je advertenties op portals die dat ondersteunen en op je eigen site.

Voorbeeld van een 360° presentatie kan je hier bekijken.

Omschrijvingsteksten

Niet elke autohandelaar is een goede schrijver. Of heeft de tijd om voor elk voertuig een duidelijk verhaal op te schrijven. Met de tekst-generator maak je geautomatiseerd volledige omschrijvingen. Op deze manier zijn al je teksten uniform, voorzien van een call-to-action, wordt de vindbaarheid van je advertenties op Google vergroot en scheelt het je veel tijd.

De eerste drie teksten die je met taGGleAuto in Mobilox genereert zijn gratis! Zo kan je het even uittesten. Je vindt de knop voor het genereren van een taGGleAuto-tekst in de advertentie-tab van een voertuig in je voertuigenbeheer.

Interesse?

Voor klanten van Mobilox die nog geen taGGleAuto abonnement hebben, is er een speciale aanbieding: 3 maanden het volledige pakket voor slechts €79,-

Wil je een los abonnement op video of tekst?

Dat kan ook, neem dan even contact op met taGGleAuto.

Wat zit er allemaal in het taGGleAuto pakket?

  • Tekst-generator > Volledige auto omschrijving met een druk op de knop
  • Video-generator > Automatisch video’s van al je auto’s
  • Uitlegvideo’s > Technische highlights automatisch toegevoegd
  • Commercials > Commercials automatisch toegevoegd aan je advertenties
  • taGGle360-app > Maak makkelijk en snel een 360° exterieurpresentatie
  • Instagram > Verkoop je auto’s via Instagram
  • Social Media > Video’s automatisch geplaatst op Youtube, Facebook en Twitter
  • CarViewer-app > Maken en delen van persoonlijke videoboodschappen