Een goede start

Slimme starters kiezen voor Mobilox

De beste keuze voor starters

Mobilox is ideaal voor startende ondernemers. Het is betaalbaar, werkt gemakkelijk en als je een vraag of suggestie hebt, dan word je snel en vriendelijk geholpen!

Bij het starten van een autobedrijf moet je veel zaken regelen: KvK-inschrijving, RDW-erkenningen, verzekeringen en ga zo maar door.

Eén van die dingen waar je ook goed naar moet kijken, is het systeem waarmee je jouw voorraad gaat beheren en adverteren. Want kopers van occasions oriënteren zich voornamelijk online op automotive portals. Dan wil je daar wel goed gevonden worden!

Start met een goed VMS
Bespaar tijd met Mobilox

Los adverteren kost veel tijd

Los online adverteren is tijdrovend, duur en (vaak) vervelend werk. Mobilox bespaart je tijd, geld en gedoe. Want Mobilox is een slim en gemakkelijk beheer- en adverteersysteem. Zo worden, als je in Mobilox een kenteken invoert, voor de meeste auto’s de fabrieksopties automatisch aangevuld.

Daarnaast plaats je jouw advertentie gemakkelijk door op meerdere portalen, zoals Marktplaats, Autowereld, Gaspedaal, AutoTrack, Autoscout24, Mobile.de, etc. Je hoeft de informatie maar 1 keer in te vullen. Een aantal portalen zijn helemaal gratis, handig om mee te pakken. Want je betaalt bij Mobilox geen doorvoerkosten (kosten per advertentie)!

Blijvend lage tarieven

Mobilox heeft voordelige tarieven. Zo ben je bij Mobilox goedkoper uit dan wanneer je rechtstreeks bij Marktplaats adverteert,  kijk hier voor de tarieven die je bij Marktplaats betaalt als je via Mobilox adverteert.

Bij Mobilox houden we niet van onnodige barrières! Je mag zo veel adverteren als je wilt, en we beperken je niet in het aantal foto’s of portalen. En iedereen krijgt het premiumpakket: we hebben geen ingewikkeld systeem met modules, zoals bij onze concurrenten – die soms goedkoper lijken, maar het in de praktijk niet zijn. In plaats van een eenmalige starterskorting bieden wij je blijvend lage tarieven.

Bespaar geld met Mobilox
Mobilox zit vol handige services

Vol handige tools en diensten

Onze RDW-diensten zijn standaard ingebouwd, waarmee je o.a. kunt vrijwaren, tenaamstellen en tellerstanden registreren – ook op je mobiel. Daarnaast kun je er een eenvoudige administratie mee voeren (zoals maken van offertes, facturen, inkoopverklaringen, etc.) en zitten er allerlei handige tools in, die je helpen van je autobedrijf een succes te maken.

En dat alles voor slechts €55 euro (ex. btw) per maand!

Moderne occasionlijst, website of webshop

Je krijgt van ons gratis een moderne occasionlijst die je eenvoudig in je website plakt.

Nog geen site? Mobilox kan ook een automotive website voor je startende onderneming bouwen, die voldoet aan de nieuwste standaarden. Zodat je autobedrijf en je occasions optimaal gepresenteerd en gevonden worden – ook op tablet en smartphone.

Hiervoor betaal je slechts eenmalig €400 en maandelijks €10 hosting- en servicekosten (ex. btw).

Ook voor websites en webshops

Een systeem waar je blij van wordt

Onze klanten kiezen voor Mobilox vanwege het gebruiksgemak, de prettige service en de superscherpe tarieven. Ze waarderen ons gemiddeld met een 9+.

Er valt nog een hoop te vertellen en dat doen we graag tijdens een vrijblijvende online demonstratie, waarbij we kijken naar jouw persoonlijke situatie en hoe jij het meeste voordeel uit Mobilox kan halen.

Geen jaarcontracten, geen beperkingen, geen gedooe

Interesse? Vul je gegevens in!