Adverteer gemakkelijk en snel op tientallen portals en sites

Via Mobilox kan je gemakkelijk adverteren op portals en adverteersites, zoals Marktplaats.nl, Autotrack.nl, AutoScout24.nl, 2dehands.be, Autowereld.nl, gaspedaal.nl en vele anderen.

Je hoeft in Mobilox de informatie maar één keer in te vullen en je adverteert vervolgens zonder problemen door op tientallen sites. Het systeem zorgt ervoor dat alles netjes in het juiste formaat wordt aangeleverd. Zo bespaar je veel tijd!

Hieronder een selectie uit de meer dan honderd sites die aan Mobilox gekoppeld zijn, in alfabetische volgorde:

ANWB

www.anwb.nl/auto/kopen

De ANWB biedt een actueel aanbod van tweedehands auto’s bij BOVAG aangesloten bedrijven. Aangevuld met informatie van de ANWB, zoals de ANWB Koerslijst: een richtprijs van een occasion. Ook worden de maandelijkse kosten van een tweedehands auto inzichtelijk gemaakt. Als ANWB redacteuren een soortgelijke auto hebben getest kan je ook direct de autotest en de bevindingen van de Wegenwacht lezen.

Auto.nl

www.auto.nl

Auto.nl is een webshop voor auto’s met vaste prijzen, waarbij je na aankoop 2 weken de auto mag uitproberen. Auto.nl is onderdeel van de Louwman Group.

AutoCenter

www.autocenter.nl

Autocenter.nl is een site waarop je gemakkelijk auto’s kunt kopen en verkopen. Ook bieden ze een gratis vindservice, voor auto’s die moeten voldoen aan specifieke zoekwaarden.

Autokopen.nl

www.autokopen.nl

Autokopen.nl biedt vakkundige informatie bij het kopen of leasen van een nieuwe auto of occasion. Bijvoorbeeld over elektrische auto’s en belastingvoordelen. Je vindt alleen occasions van officiële merkdealers en Bovag-autobedrijven op Autokopen.nl.

AutoScout24

www.autoscout24.nl
www.autoScout24.be

Zoek via de website of de app binnen een groot online auto aanbod. Je kunt zoeken in het aanbod van lokale autobedrijven en van ruim 52.000 autobedrijven in heel Europa. AutoScout24 heeft het superdeal label: auto’s die minimaal 5% en ten minste €500 euro goedkoper zijn.

AutoTrack

www.autotrack.nl

AutoTrack is al twintig jaar een betrouwbare portal voor nieuwe en tweedehands auto’s op de Nederlandse markt. Ze bieden consumenten onafhankelijke informatie over het omvangrijke auto-aanbod, waarbij ze nauw samenwerken met betrouwbare merken als ANWB, BOVAG en CARFAX.

AutoTrader

www.autotrader.nl

AutoTrader biedt een breed aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s en heeft een eigen app. AutoTrader is onderdeel van AutoScout24.

AutoVoorU

autovooru.nl

Bij AutoVoorU kunnen zowel particulieren als bedrijven hun voertuigen te koop aanbieden. Voor particulieren is dit geheel gratis, en speciaal voor klanten van Mobilox ook!

Autowereld

www.autowereld.nl

Autowereld verzamelt het aanbod van occasions op internet en zij hebben daardoor de grootste unieke occasion voorraad van Nederland. Het aanbieden van jouw voorraad op Autowereld is kosteloos. Vandaar dat wij Autowereld standaard voor je aanzetten in je portaallijst.

Autowijk

autowijk.nl

Autowijk.nl is een zoekportaal waar het actuele auto- en camperaanbod van autobedrijven te vinden zijn.

Carhotspot

www.carhotspot.nl

Carhotspot is een verzamelplaats voor het aanbod van autodealers. De site biedt zoekgemak in combinatie met een uitgebreide set filters.

Classic Trader

www.classic-trader.com

Website die zich richt op de internationale markt voor klassieke auto’s. Hier kun je allerlei oldtimers vinden, zowel auto’s als motoren.

EuroStocks

www.eurostocks.com

Eurostocks is een vindplaats voor de automotivebranche in binnen- en buitenland, met uitsluitend aanbod van professionals in de automotive.

Gaspedaal

www.gaspedaal.nl

Gaspedaal.nl verzamelt occasions van meer dan tweeduizend sites in Nederland. Mobilox zorgt ervoor dat Gaspedaal de autokopers direct naar je eigen website doorstuurt, hierdoor heb je volledige controle over het verkoopproces. Met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand biedt Gaspedaal.nl jou een groot bereik.

GebruikteAuto.NL

www.gebruikteauto.nl

GebruikteAuto.NL is een autowebsite gericht op Noord-Nederland met een divers aanbod voertuigen van autobedrijven uit heel Nederland. Ze zijn de goedkoopste betaalde portal van Nederland.

Marktplaats

www.marktplaats.nl

Met maandelijks ruim 8 miljoen unieke bezoekers en zo’n 350.000 nieuwe advertenties per dag is Marktplaats de grootste online handelsplaats van Nederland voor particuliere en zakelijke aanbieders van tweedehands en nieuwe producten, o.a. een groot aanbod voertuigen.

Mobile.de

www.mobile.de

Mobile.de is de grootste voertuigmarkt van Duitsland, met ongeveer 1,5 miljoen geadverteerde auto’s, bedrijfsvoertuigen en motorfietsen en ongeveer 16,9 miljoen individuele gebruikers per maand.

Nederland Mobiel

www.nederlandmobiel.nl

Nederland Mobiel is één van de grootste gratis mobiliteitsplatformen van Nederland. Je kunt hier terecht voor auto’s, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravans. ook voor het B2B segment.

Rijzuinig

rijzuinig.nl

Rijzuinig biedt een breed assortiment aan occasions, met een nadruk op bijzonder zuinige voertuigen. Je kunt specifiek zoeken op energiezuinige auto’s.

Smileycar

www.smileycar.nl

Smileycar is een next generation autoplatform die er voor zorgt dat je snel, betrouwbaar en overzichtelijk een auto kan vinden. Met een nadruk op hoge kwaliteit autofoto’s.

viaBOVAG

www.viabovag.nl

viaBOVAG.nl is een initiatief van BOVAG, al sinds 1930 de brancheorganisatie van talrijke autobedrijven en -dealers die een professionele service hoog in het vaandel hebben staan. Ze moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat je je tweedehands of nieuwe auto op viaBOVAG.nl met een gerust hart kunt aanschaffen.

2dehands.be

www.2dehands.be

Algemene tweedehands verkoopsite voor België, met een groot aanbod tweedehands voertuigen. Onderdeel van Marktplaats.

Ook aan de slag met Mobilox?