Administratie

Offertes, facturen, verkoopovereenkomsten en inkoopverklaringen. Je maakt ze allemaal met Mobilox. En je betaalt er niets extra voor!

 

Weg met al die papieren!

In Mobilox maak je je administratieve documenten digitaal. Gekoppeld aan de juiste klant en aan het juiste voertuig. Makkelijk en overzichtelijk. Download alles in één keer om het digitaal naar je boekhouder te sturen.

Doe je administratie met Mobilox

Inkoopverklaring

Koop je voor €500 of meer goederen bij één leverancier? Dan moet je een inkoopverklaring opstellen. Met deze inkoopverklaring kun je later aantonen dat je de goederen hebt gekocht zonder btw. Deze inkoopverklaring is verplicht.

Je geeft de inkoopverklaring aan degene van wie je de goederen koopt. Deze leverancier moet de verklaring ondertekenen. Bewaar een kopie in je eigen administratie.

Offerte

Is een klant geïnteresseerd in een auto, dan kun je eenvoudig een offerte opmaken.  Klantgegevens invoeren en koppelen aan een voertuig uit je voorraad en klaar is Kees! De offerte is later eenvoudig om te zetten naar een factuur

Verkoopovereenkomst

Bij de koop van een auto, caravan of ander voertuig, leg je altijd alle afspraken schriftelijk vast. Je kunt anders niet aantonen welke afspraken zijn gemaakt. Gaat er iets mis, dan sta je met lege handen. Gebruik een schriftelijk contract en voorkom teleurstelling en conflicten. Je kunt nu snel en gemakkelijk een koopovereenkomst opstellen

Facturen

Is de auto verkocht? Dan maak je een factuur. Dit kan door eerst de klant in te voeren in Mobilox en vervolgens een factuur voor een voertuig uit de voorraad te maken, maar je kunt met één druk op de knop ook een factuur van een offerte maken.

Stel facturen op in Mobilox

Exporteren naar je boekhouding

Al je administratieve documenten kun je downloaden en zo naar je boekhouder mailen. 

Geen schoenendoos meer nodig 😉

Meer weten

Vul het formulier hiernaast in of neem contact op via onderstaande gegevens

085 – 016 016 1

info@mobilox.nl

    Stuur ons een bericht