085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Motor-onderdelen

Om een motor-onderdeel toe te voegen klikt u rechtsboven op de knop 'Toevoegen'. Als het onderdeel afkomstig is van een demontagevoertuig die u eerder al heeft toegevoegd, kunt u deze selecteren in het eerste selectievak. Is het een los onderdeel wat u heeft, dan kunt u die stap over slaan. Vervolgens kunt u handmatig uit de lijst een onderdeel selecteren. Als er een onderdeelnummer bekend is kunt u die in de volgende regel invoeren. Werkt u op meerdere locaties, dan is het mogelijk aan te geven waar u het onderdeel opslaat. Vervolgens kunt u het aantal, de prijs, het gewicht en de verzendmethode nog selecteren.

Algemeen

Bij het kopje 'Algemeen' zie je het overicht van de gegevens van het toegevoegde onderdeel. Hier kun je zelf nog de gegevens aanpassen.

Kenmerken

Hierna kunt u door naar het kopje 'Kenmerken'. Hier kunt u eigenschappen van het onderdeel toevoegen. De selectie mogelijkheden verschillen per onderdeel. Bijvoorbeeld: U selecteert een voorruit, de mogelijke kenmerken zijn; warmtewerend en getint.

Foto's

Vervolgens komt u bij het kopje 'Foto's'. Hier kunt u foto's uploaden van het onderdeel door een foto in het grijze vak te slepen of door op de knop 'Foto's uploaden' te drukken.

Adverteren

Bij het kopje 'Adverteren' kunt u er voor kiezen om een advertentie te maken voor het onderdeel. De advertentie zal geplaatst worden op de door uw gekozen verkoopsites.