085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Motor-onderdelen

Om een motor-onderdeel toe te voegen klikt u rechtsboven op de knop 'Toevoegen'. Als het onderdeel afkomstig is van een demontagevoertuig die u eerder al heeft toegevoegd, kunt u deze selecteren in het eerste selectievak. Is het een los onderdeel wat u heeft, dan kunt u die stap over slaan. Vervolgens kunt u handmatig uit de lijst een onderdeel selecteren. Als er een onderdeelnummer bekend is kunt u die in de volgende regel invoeren. Werkt u op meerdere locaties, dan is het mogelijk aan te geven waar u het onderdeel opslaat. Vervolgens kunt u het aantal, de prijs, het gewicht en de verzendmethode nog selecteren.

Algemeen

Bij het kopje 'Algemeen' ziet u het overzicht van de gegevens van het toegevoegde onderdeel. Hier kunt u zelf nog de gegevens aanpassen.

Kenmerken

Hierna kunt u door naar het kopje 'Kenmerken'. Hier kunt u eigenschappen van het onderdeel toevoegen. De selectie mogelijkheden verschillen per onderdeel. Bijvoorbeeld: U selecteert een voorruit, de mogelijke kenmerken zijn; warmtewerend en getint.

Foto's

Vervolgens komt u bij het kopje 'Foto's'. Hier kunt u foto's uploaden van het onderdeel door een foto in het grijze vak te slepen of door op de knop 'Foto's uploaden' te drukken.

Adverteren

Bij het kopje 'Adverteren' kunt u er voor kiezen om een advertentie te maken voor het onderdeel. De advertentie zal geplaatst worden op de door uw gekozen verkoopsites.