085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Onderdelen

Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk standaard instellingen klaar te maken, zodat je bij alle overige handelingen zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Algemeen

Onder het kopje 'Algemeen' kan je instellen of een voertuig standaard op btw of marge staat, wat de standaard conditie is en wat de standaard plek is van een nieuw geüploade foto.

Advertentie

Bij het kopje 'Advertentie' kan je instellen welk prijstype, of biedingen aanstaan, of advertenties automatische verlengen en bij welke leeftijd een voertuig in de oldtimer categorie komt te staan. Ook kan je hier instellen of je het kenteken van het voertuig in de advertentie wilt tonen.

Tekstsjabloon

Onder het kopje 'tekstsjabloon' kan je standaardteksten maken voor je advertenties. We doen dit door middel van placeholders die je kunt herkennen aan de gele arcering. Dit is in feite de opbouw van je advertentie. We hebben nog aparte invulvelden voor tekstsjablonen voor een financieringstekst, verzekeringstekst, afleverpakkettentekst en actieprijstekst. Deze werken met dezelfde placeholders.

Standaard teksten

Misschien heb je een standaardtekst in het advertentiesjabloon. Je kan een tekst opnemen als 'Al onze auto's worden geleverd met APK'. Wanneer je echter een ander soort voertuig gaat adverteren komt deze tekst daar ook bij te staan. Dit kan opgelost worden door in dit tabblad losse blokken tekst te maken en in het advertentiesjabloon de placeholder %%standaardtekst%% in te voegen. Vervolgens kan je bij de advertentie kiezen welke tekst je in wilt voegen.

Prijzenbeheer

Onder het kopje 'Prijzenbeheer' kan je van alle artikelen die voldoen aan de zoekcriteria de prijs hoger of lager maken. De regels worden van boven naar beneden uitgevoerd. Het kan dus voorkomen dat een regel bovenin wordt overruled door een regel onderin. Je kan de regels verslepen door ze met de muis 'vast te pakken'

LET OP: Alle wijzigingen die je hier maakt worden 's nachts pas doorgevoerd.

Standaard foto's

Onder het kopje 'Standaard foto's' vind je de instellingen voor jouw foto's. Foto's die je hier uploadt worden bij elke advertentie toegevoegd. In de foto-tab van het voertuig kan je nog bepalen welke standaardfoto's je echt wilt laten zien en op welke positie je deze wilt tonen.

Verzendkosten

Voor elk onderdeel dat je beheert in Mobilox kan een verzendklasse worden gekozen. Deze verzendklasses bepalen de verzendkosten voor de onderdelen.

Hier kun je aangeven wat de prijs per verzendklasse is.