085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Voertuigen

Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk standaard instellingen klaar te maken, zodat je bij alle overige handelingen zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Algemeen

Onder het kopje 'Algemeen' kan je instellen of een voertuig standaard op btw of marge staat, wat de standaard conditie is en wat de standaard plek is van een nieuw geüploade foto.

Alerts

Onder het kopje 'Alerts' kan je waarschuwingen instellen voor verschillende parameters. Dit is handig als je bijvoorbeeld een melding wilt krijgen 30 dagen voor de vervaldatum van een APK.

Afleverpakketten

Met deze optie stellen we jou in staat om de klant te informeren hoe je het voertuig standaard aflevert en over de mogelijke extra service die je tegen meerprijs biedt. Bovendien stellen we je in staat om propositie-differentiatie toe te passen. Op bijv. viaBovag wordt de prijs inclusief Bovag-garantie getoond, maar op Marktplaats de prijs zonder garantie. De mogelijke afleverpakketten en hun prijs worden daar wel in de advertentietekst getoond. Als je bij het kopje 'Algemeen' een afleverpakket aanvinkt, wordt dit afleverpakket getoond in de advertentie.

Advertentie

Bij het kopje 'Advertentie' kan je instellen welk prijstype, of biedingen aanstaan, of advertenties automatische verlengen en bij welke leeftijd een voertuig in de oldtimer categorie komt te staan. Ook kan je hier instellen of je het kenteken van het voertuig in de advertentie wilt tonen.

Tekstsjabloon

Onder het kopje 'tekstsjabloon' kan je standaardteksten maken voor je advertenties. We doen dit door middel van placeholders die je kunt herkennen aan de gele arcering. Dit is in feite de opbouw van je advertentie. We hebben nog aparte invulvelden voor tekstsjablonen voor een financieringstekst, verzekeringstekst, afleverpakkettentekst en actieprijstekst. Deze werken met dezelfde placeholders.

Standaard teksten

Misschien heb je een standaardtekst in het advertentiesjabloon. Je kan een tekst opnemen als 'Al onze auto's worden geleverd met APK'. Wanneer je echter een ander soort voertuig gaat adverteren komt deze tekst daar ook bij te staan. Dit kan opgelost worden door in dit tabblad losse blokken tekst te maken en in het advertentiesjabloon de placeholder %%standaardtekst%% in te voegen. Vervolgens kan je bij de advertentie kiezen welke tekst je in wilt voegen.

Showroomkaart

Onder het kopje 'Showroomkaart' kan je de standaardinstellingen voor jouw showroomkaart instellen. Je kan onderaan de pagina een standaard template uitzoeken. Bovenaan de pagina kan je aangeven of je jouw logo op de showroomkaart wilt weergeven.

Showroomflyer

Onder het kopje 'Showroomflyer' kan je de opmaak van een showroomflyer instellen. Als een klant bij jouw in de showroom een mooie auto heeft gezien kun je deze flyer meegeven zodat de klant thuis de informatie nog eens rustig kan nalezen.

Standaard foto's

Onder het kopje 'Standaard foto's' vind je de instellingen voor jouw foto's. Foto's die je hier uploadt worden bij elke advertentie toegevoegd. In de foto-tab van het voertuig kan je nog bepalen welke standaardfoto's je echt wilt laten zien en op welke positie je deze wilt tonen.

Financiering

Onder het kopje 'Financiering' kan je instellen welke financier je wilt tonen op jouw eigen website. Voor sommige financiers is aanvullende informatie vereist die ook kan worden ingevuld op deze pagina. Wil je geen gebruik maken van financieringen op jouw website, dan kies je hier voor 'Geen'.

Verzekering

Onder het kopje 'Verzekering' kan je instellen welke verzekeraar je wilt tonen op jouw eigen website. Voor sommige verzekeraars is aanvullende informatie vereist die ook kan worden ingevuld op deze pagina. Wil je geen gebruik maken van verzekeringen op jouw website, dan kies je hier voor 'Geen'.