085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Werktuigen

Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk standaard instellingen klaar te maken, zodat je bij alle overige handelingen zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Algemeen

Onder het kopje 'Algemeen' kan je instellen of een voertuig standaard op btw of marge staat, wat de standaard conditie is en wat de standaard plek is van een nieuw geüploade foto.

Advertentie

Bij het kopje 'Advertentie' kan je instellen welk prijstype, of biedingen aanstaan, of advertenties automatische verlengen en bij welke leeftijd een voertuig in de oldtimer categorie komt te staan. Ook kan je hier instellen of je het kenteken van het voertuig in de advertentie wilt tonen.

Tekstsjabloon

Onder het kopje 'tekstsjabloon' kan je standaardteksten maken voor je advertenties. We doen dit door middel van placeholders die je kunt herkennen aan de gele arcering. Dit is in feite de opbouw van je advertentie. We hebben nog aparte invulvelden voor tekstsjablonen voor een financieringstekst, verzekeringstekst, afleverpakkettentekst en actieprijstekst. Deze werken met dezelfde placeholders.

Standaard foto's

Onder het kopje 'Standaard foto's' vind je de instellingen voor jouw foto's. Foto's die je hier uploadt worden bij elke advertentie toegevoegd. In de foto-tab van het voertuig kan je nog bepalen welke standaardfoto's je echt wilt laten zien en op welke positie je deze wilt tonen.