Mobilox voorbeeldwebsites

Wij helpen u graag een met een professionele presentatie van uw occasions. Klik op de afbeelding om de site live te bezoeken.
Mocht u vragen hebben over de websites, neem dan vrijblijvend contact op. ✆ 085 – 016 016 1

Voorbeeldsite Crank

Een moderne full-width one-page website met slider en occasionmodule. One-page is een modern design waardoor men door te scrollen de complete website in een op een pagina bekijkt. De site is volledig responsive zodat de site op alle apparaten makkelijk te bezoeken en te bedienen is. Kleuren, afbeeldingen, icoontjes en logo’s zijn naar eigen wens aan te passen.

Voorbeeldsite Air

Een moderne full-width website met slider en occasionmodule. De site is volledig responsive zodat de site op alle apparaten makkelijk te bezoeken en te bedienen is. Kleuren, afbeeldingen, icoontjes en logo’s zijn naar eigen wens aan te passen.

Voorbeeldsite Blade

Full-width one-page website met verticaal menu, slider en occasionmodule. One-page is een modern design waardoor men door te scrollen de complete website in een op een pagina bekijkt. De site is volledig responsive zodat de site op alle apparaten makkelijk te bezoeken en te bedienen is. Kleuren, afbeeldingen, icoontjes en logo’s zijn naar eigen wens aan te passen.

Voorbeeldsite Wheeler

Een moderne full-width website met meerdere pagina’s inclusief occasionmodule. De site is volledig responsive zodat de site op alle apparaten makkelijk te bezoeken en te bedienen is. Kleuren, afbeeldingen, icoontjes en logo’s zijn naar eigen wens aan te passen.