Onderdelenzoeker.nl

Mobilox is ontstaan vanuit de populaire onderdelen site Onderdelenzoeker.nl. Onder de aangesloten demontagebedrijven was veel behoefte aan een goed onderdelen voorraadbeheer systeem waarmee tevens de voorraad online gezet kan worden. In Nederland is daarvoor geen goed systeem voorhanden, maar daarin komt nú verandering! Met 4 mensen wordt er nu continu gewerkt aan het ontwikkelen van het systeem. Mobilox wordt aangeboden als SaaS (software as a service). Dat houdt in dat u geen hard- en software hoeft aan te schaffen, en geen backups hoeft te maken. U betaalt een maandelijks abonnement en kunt dan via iedere computer met internetverbinding op het systeem inloggen

.

Marktplaats

Wij zijn gecertificeerd API-partner van Marktplaats. Dat houdt in dat wij geautomatiseerd uw advertenties kunnen plaatsen in de rubrieken Auto’s, Auto-onderdelen en Auto diversen op Marktplaats. Deze advertenties worden automatisch aangemaakt vanuit uw voorraad op Mobilox. Als u momenteel van een ander voorraadsysteem gebruikt maakt dan kan uw voorraad overgezet worden naar Mobilox. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Hexon

Hexon is onze partner voor Doorlinken Voorraad. Deze dienst maakt het mogelijk om uw voertuigen  eenvoudig op de diverse occasionsites te publiceren. Hexon werkt continu aan het uitbreiden van het aantal koppelingen en het optimaliseren van de bestaande koppelingen.

RDW

Voor het vrijwaren,  exporteren, tenaamstellen, demonteren, APK afmelden en voor  tellerrapporten  maken we gebruik van de diensten van de RDW.
Op deze pagina vind u alle informatie over de RDW diensten.

The Feedback Company

The Feedback Company is sinds 2010 online reviewspecialist en streeft naar een online wereld waarin een volledig transparant beeld van bedrijven zichtbaar is. Dit realiseren zij door betrouwbare reviews te verzamelen, uitvoerig te controleren én publiceren. In samenwerking met Google delen ze alle verzamelde reviews via Google AdWords en Google Shopping. The Feedback Company bestaat uit een jong en dynamisch team dat haar klanten volledig begeleidt. Zo bent u razendsnel operationeel!
Wilt u de kracht van reviews ervaren? Meld dan hier aan, kies Mobilox als partner en u ontvangt de eerste 3 maanden 50% korting!

 

 

Starten met verkopen? Neem vrijblijvend contact op 085 – 016 016 1
of info@mobilox.nl