Onderdelen gemakkelijk en voordelig adverteren op Marktplaats

Admarkt

Via Mobilox kan je zowel  ‘gewone’ advertenties als Admarktadvertenties plaatsen. Bij Admarkt betaal je per klik, hoe hoger jouw bod, des te vaker wordt jouw advertentie getoond. Onze ervaring is dat het plaatsen van Admarktadvertenties op het gebied van auto-onderdelen niet rendabel is. Beter is het om duidelijke advertentietitels te maken waarmee jouw producten goed gevonden worden, als er een zoekopdracht uitgevoerd worden.

Automatisch verlengen

Je kunt je advertenties zo instellen dat ze automatisch verlengd worden op Marktplaats. Als je handmatig advertenties op Marktplaats plaatst worden deze na verloop van tijd weer verwijderd en moet je een nieuwe advertentie aanmaken. Als je honderden of duizenden advertenties hebt, scheelt je dit uiteraard veel werk.

Koppeling met onze API

Heb je jouw onderdelenvoorraad in een webshop, DMS of soortgelijk systeem? Mobilox heeft een uitgebreide API waarmee je kunt koppelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Adverteer onderdelen op Marktplaats

Mobilox

Gebruik je ons Mobilox voorraadbeheer dan heb je het gemakkelijk. Zodra een onderdeel ingevoerd is kan er automatisch een advertentie gemaakt worden aan de hand van een sjabloon dat je ingesteld hebt. Zo heb je er geen omkijken meer naar en ben je altijd vindbaar op Marktplaats

Adverteren op andere sites

Via Mobilox kan je niet alleen advertenties op Marktplaats plaatsen, maar ook naar 2ehands.nl, 2ehands.be en op eBay in verschillende landen en uiteraard op onze zustersite Onderdelenzoeker.nl