Onderdelen adverteren op Marktplaats

Admarkt

Via Mobilox kunt u zowel  ‘gewone’ advertenties als Admarktadvertenties plaatsen. Bij Admarkt betaalt u per klik, hoe hoger uw bod des te vaker wordt uw advertentie getoond. Onze ervaring is dat het plaatsen van Admarktadvertenties op het gebied van auto-onderdelen niet rendabel is. Beter is het om duidelijke advertentietitels te maken waarmee uw producten goed gevonden worden als er een zoekopdracht uitgevoerd worden.

Automatisch verlengen

U kunt uw advertenties zo instellen dat ze automatisch verlengd worden op Marktplaats. Als u handmatig advertenties op Marktplaats plaatst worden deze na verloop van tijd weer verwijderd en moet u een nieuwe advertentie aanmaken. Als u honderden of duizenden advertenties heeft scheelt u dit uiteraard veel werk.

Koppeling met onze API

Heeft u uw onderdelenvoorraad in een webshop, DMS of soortgelijk systeem? Mobilox heeft een uitgebreide API waarmee u kunt koppelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Mobilox

Gebruikt u ons Mobilox voorraadbeheer dan heeft u het gemakkelijk. Zodra een onderdeel ingevoerd is kan er automatisch een advertentie gemaakt worden aan de hand van een sjabloon dat u ingesteld heeft. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en bent u altijd vindbaar op Marktplaats

Adverteren op andere sites

Via Mobilox kunt u niet alleen advertenties op Marktplaats plaatsen maar ook naar 2ehands.nl, 2ehands.be en op eBay in verschillende landen en uiteraard op Onderdelenzoeker.nl

Binnenkort worden er meer sites toegevoegd. Welke site zou u graag op willen adverteren? Vertel het ons.