Dagelijkse autoveiling

Veil je auto’s direct vanuit Mobilox

Vanuit Mobilox kan je auto’s die in aanmerking komen, dagelijks rechtstreeks aanbieden in een online autoveiling. Voor onze gebruikers zitten daar geen kosten aan verbonden. Instructies hoe je in Mobilox een auto aanbiedt aan de veiling kan je hier vinden.

De dagelijkse online veilingen worden verzorgt door AutoDealerXL.

Wie is AutoDealerXL?

AutoDealerXL is het snelstgroeiende autoverkoop-platform. Het bedrijf is ontstaan uit de grote online vraag naar auto’s. Ze hebben jarenlange ervaring met de in- & verkoop van auto’s, weten waar jouw koper zich bevindt en hebben een groot netwerk van autokopers (meer dan 1200 door het hele land).

Dit zijn door AutoDealerXL zelf geselecteerde RDW-erkende autobedrijven. Hierdoor vinden ze altijd in een korte tijd de juiste koper voor je auto! Zo ben je snel van je auto af en ontvang je hier de beste handelsprijs voor.

AutoDealerXL is er van overtuigd dat elke auto zijn waarde heeft, maar je moet de waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Dat is precies wat ze doen: ze brengen in- & verkopers uit het hele land online bij elkaar.

AutoDealerXL heeft dagelijks een online veiling. Door het vertrouwen in de goede en correcte afhandeling, bieden kopers een hoge handelswaarde. De medewerkers van AutoDealerXL zorgen ervoor dat aan ieders verwachtingen wordt voldaan.

Een auto vertegenwoordigt een bepaalde waarde en de verkopende partij wil hier een winstmarge op maken en de auto met vertrouwen kunnen verkopen. Uiteraard moeten de aangeboden auto’s voldoen aan de gestelde eisen van AutoDealerXL. Hierdoor kunnen ze een goede collectie aanbieden en ontvangen ze direct de juiste prijs.

Waarom kiezen voor AutoDealerXL?

1. Correcte en snelle afhandeling
Doordat ze persoonlijk contact hebben met de aangesloten partijen weten ze precies waar de partijen naar op zoek zijn, zo kunnen ze voor jou snel het juiste gegarandeerde bedrag regelen.

2. Iedere dag een veiling
Ze hebben elke werkdag een veiling, hierdoor kan je elke dag nieuwe auto’s bij de veiling aanbieden. Ook zorgen zij ervoor dat de B2B auto’s een week lang online staan, voordeel vergeleken met particuliere auto’s die na 24 uur aflopen.

3. Geen verrassingen, eerlijke deals
Je bereikt de juiste kopers door heel Nederland. Door persoonlijk contact met de dealers kom je op locatie niet voor verrassingen te staan.

 

Pand AutodealersXL

Het pand van AutodealerXL