085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Voertuigen

Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk standaard instellingen klaar te maken zodat je bij alle overige handelingen zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Algemeen

Onder het kopje 'Algemeen' kunt u instellen of een voertuig standaard op btw of marge staat, wat de standaard conditie is en wat de standaard plek is van een nieuw upgeloade foto.

Afleverpakketten

Met deze optie stellen we u in staat om de klant te informeren hoe u het voertuig standaard aflevert en over de mogelijke extra service die u tegen meerprijs biedt. Bovendien stellen we u in staat om propositie-differentiatie toe te passen. Op bijv. viaBovag wordt de prijs inclusief Bovag-garantie getoond, maar op Marktplaats de prijs zonder garantie. De mogelijke afleverpakketten en hun prijs worden daar wel in de advertentietekst getoond. Als u bij het kopje 'Algemeen' een afleverpakket aanvinkt, wordt dit afleverpakket getoond in de advertentie.

Advertentie

Bij het kopje 'Advertentie' kunt u instellen welk prijstype, of biedingen aanstaan, of advertenties automatische verlengen en bij welke leeftijd een voertuig in de oldtimer categorie komt te staan. Ook kun je hier instellen of je het kenteken van het voertuig in de advertentie wilt tonen.

Advertentiesjabloon

Onder het kopje 'Advertentiesjabloon' kunt u standaard teksten maken voor uw advertenties. In twee losse vakken kunt u ook nog een standaard tekst maken over uw financiering en uw verzekeringen.

Standaard teksten

Misschien heeft u een standaard tekst in het advertentiesjabloon kunt een tekst opnemen als 'Al onze auto's worden geleverd met APK'. Wanneer u echter een ander soort voertuig gaat adverteren komt deze tekst daar ook bij te staan. Dit kan opgelost worden door in dit tabblad losse blokken tekst te maken en in het advertentiesjablook de placeholder %%standaardtekst%% in te voegen. Vervolgens kunt u bij de advertentie kiezen welke tekst u in wilt voegen.

Showroomkaart

Onder het kopje 'Showroomkaart' kunt u de standaard instellingen voor uw showroomkaart instellen. U kunt onderaan de pagina een standaard template uitzoeken. Boven aan de pagina kunt u aangeven of u uw logo op de showroomkaart wilt weergeven.

Standaard foto's

Onder het kopje 'Standaard foto's' vind u de instellingen voor uw foto's. Foto's die u hier uploadt worden bij elke advertentie toegevoegd. In de foto-tab van het voertuig kunt u nog bepalen welke standaardfoto's u echt wilt laten zien en op welke positie u deze wilt tonen.

Financiering

Onder het kopje 'Financiering' kunt u instellen welke financier u wilt tonen op uw eigen website. Voor sommige financiers is aanvullende informatie vereist die ook kan worden ingevuld op deze pagina. Wilt u niet gebruik maken van financieringen op uw website, dan kies u hier voor 'Geen'

Verzekering

Onder het kopje 'Verzekering' kunt u instellen welke verzekeraar u wilt tonen op uw eigen website. Voor sommige verzekeraars is aanvullende informatie vereist die ook kan worden ingevuld op deze pagina.

Website

Onder het kopje 'Website' kunt u instellen welke tekst u altijd wil laten tonen bij elke advertentie op uw eigen site.