085 – 016 016 1   info@mobilox.nl

Voertuigen

Deze pagina is bedoeld om zoveel mogelijk standaard instellingen klaar te maken zodat je bij alle overige handelingen zo weinig mogelijk hoeft te doen.

Algemeen

Onder het kopje 'Algemeen' kunt u instellen of een voertuig standaard op btw of marge staat, wat de standaard conditie is en wat de standaard plek is van een nieuw upgeloade foto.

Afleverpakketten

Met deze optie stellen we u in staat om de klant te informeren hoe u het voertuig standaard aflevert en over de mogelijke extra service die u tegen meerprijs biedt. Bovendien stellen we u in staat om propositie-differentiatie toe te passen. Op bijv. viaBovag wordt de prijs inclusief Bovag-garantie getoond, maar op Marktplaats de prijs zonder garantie. De mogelijke afleverpakketten en hun prijs worden daar wel in de advertentietekst getoond. Als u bij het kopje 'Algemeen' een afleverpakket aanvinkt, wordt dit afleverpakket getoond in de advertentie.

Advertentie

Bij het kopje 'Advertentie' kunt u instellen welk prijstype, of biedingen aanstaan, of advertenties automatische verlengen en bij welke leeftijd een voertuig in de oldtimer categorie komt te staan. Ook kun je hier instellen of je het kenteken van het voertuig in de advertentie wilt tonen.

Advertentiesjabloon

Onder het kopje 'Advertentiesjabloon' kunt u standaard teksten maken voor uw advertenties. In twee losse vakken kunt u ook nog een standaard tekst maken over uw financiering en uw verzekeringen.

Showroomkaart

Onder het kopje 'Showroomkaart' kunt u de standaard instellingen voor uw showroomkaart instellen. U kunt onderaan de pagina een standaard template uitzoeken. Boven aan de pagina kunt u aangeven of u uw logo op de showroomkaart wilt weergeven.

Standaard foto's

Onder het kopje 'Standaard foto's' vind u de instellingen voor uw foto's. Foto's die u hier uploadt worden bij elke advertentie toegevoegd. In de foto-tab van het voertuig kunt u nog bepalen welke standaardfoto's u echt wilt laten zien en op welke positie u deze wilt tonen.